Welke autoverzekeringen kun je het beste kiezen als je nog geen keuze hebt gemaakt?

Een van de strategieën die de autoverzekeraars gebruiken is dat u hen al uw contactgegevens geeft wanneer u de offerte van de autoverzekering aanvraagt. Geloof me, ze zullen u bellen.

Welke informatie heb je nodig bij een autoverzekering vergelijken?

Het is oké om de autoverzekering aanbieder de informatie te geven die ze wensen – ze hebben het nodig om u een nauwkeurige autoverzekeringsofferte aan te bieden. Echter, wanneer een persoon van de autoverzekeringsmaatschappij contact met u opneemt om u uw goedkope offerte aan te bieden – het is van vitaal belang dat u dat aanbod niet accepteert totdat u al uw andere offertes voor de autoverzekering heeft ontvangen.

  1. Een strategie voor het omgaan met autoverzekeraars die heel assertief zijn in hun poging om u hun goedkope autoverzekeringsofferte te laten accepteren is om een “lijn” klaar te hebben om elk van hen die contact met u opnemen te vertellen. U hoeft zich geen zorgen te maken over onbeleefdheid of iets dergelijks. U zegt gewoon
  2. “Bedankt voor de offerte van de autoverzekering, maar ik zal geen beslissing nemen totdat ik alle offertes van de autoverzekering heb ontvangen die ik heb aangevraagd – nog een prettige dag” – en hang dan de telefoon op. U kunt het zelfs uit dit artikel lezen.
  3. Ze zullen waarschijnlijk proberen iets anders te zeggen om u hun goedkope offerte te laten accepteren – hoe dan ook, u zult de telefoon al hebben opgehangen. Zorg ervoor dat u ditzelfde antwoord aanbiedt aan elke verkoper die contact met u opneemt over de goedkope offerte van de autoverzekering.

Bekijk alle offertes voor autoverzekeringen

Vervolgens gaat u verder met uw onderzoek naar het verzamelen van offertes voor autoverzekeringen van elke autoverzekeraar die u kunt vinden. Laat u door de verkopers nergens toe aanzetten. Nadat u alle offertes van uw autoverzekering heeft ontvangen – bekijk dan alle autoverzekeringspolissen van dichtbij.

Kies twee of drie van de autoverzekeringspolissen met de goedkoopste offertes

vergelijk de autoverzekeringspolissen om er zeker van te zijn dat ze gelijkaardig zijn met dezelfde verzekeringsdekking. Nu, je bent klaar om de goedkope autoverzekering offerte te kiezen en contact op te nemen met de autoverzekeringsmaatschappij met uw beslissing om de goedkope autoverzekering te kopen, niet de beslissing die een goedkope autoverzekering verkoper u sprak in.