Wat zijn goede auto accessoires voor tieners?

Als bezorgde ouder voel je misschien de drang om hun reizen te beperken. Veel ouders doen dit door hun rijtijd te beperken tot wanneer ze uw auto mogen lenen. Die ouders worden het beu om naar hun werk te gaan, maar komen dan terecht met een lege tank benzine. Dus laten we zeggen dat je tiener in zijn eigen auto zal rijden.

Nieuw of gebruikt? Dat is de vraag. Enerzijds wilt u dat ze iets betrouwbaars, betrouwbaars en betrouwbaars besturen. Maar aan de andere kant wil je niet veel geld in de auto storten. Omdat ze de minst ervaren chauffeurs op de weg zijn, is de kans dat ze in een fender-bender terechtkomen veel groter, dus een oudere auto is logisch.

Telefoonhouder auto zorgt voor veiligheid

Dit zijn de factoren waarmee u rekening moet houden bij het uitkiezen van de eerste auto van uw tiener – nieuw of gebruikt:

Veiligheid: in de eerste plaats wilt u iets om uw kind te beschermen bij een ongeval. Tegenwoordig is een telefoonhouder auto onmisbaar.

Kosten: niemand wil te veel betalen. Rondkijken is altijd een goed idee.

Een auto subwoofer maakt een tiener gelukkig

Uiterlijk: Nee. Houd u niet bezig met de esthetiek van de auto. Daar is later in het leven ruim de tijd voor. Je kunt het altijd mooier maken met een paintjob en een subwoofer auto.

Als het een gebruikte auto is, kun je er vrijwel vanuit gaan dat hij als een huurauto is gereden. Dingen ZULLEN veel sneller breken dan verwacht. U kunt het gevaar en de potentiële kosten onderweg echter beperken door van tevoren een paar vragen te stellen:

Hoeveel eigenaren? Dit is bijna belangrijker dan de kilometerstand. In het beste geval – een oudere persoon die de auto lange tijd in bezit heeft gehad, maar er amper mee heeft gereden.

Controleer de motor, banden en onderhoudsgegevens. Als de verkoper beweert dat ze geen bewijs hebben van de olieverversingen, bandrotaties, enz., Dan kun je waarschijnlijk aannemen dat ze in de eerste plaats niet erg goed waren in het bijhouden van dat spul.