De beste artikelen vinden aan de hand van een review website

Walmart werkt samen met het e-commerceplatform Shopify in een deal die wil profiteren van de stijging van de digitale uitgaven tijdens de pandemie van het coronavirus.

Het partnerschap zal tegen het einde van het jaar 1.200 nieuwe Shopify-leveranciers toevoegen aan de externe marktplaatswebsite van Walmart, waardoor online shoppers toegang krijgen tot meer producten. Walmart Marketplace biedt al artikelen aan die door meer dan een miljoen bedrijven worden verkocht.

Walmart zal via het partnerschap producten van meer in de VS gevestigde kleine en middelgrote bedrijven kunnen aanbieden, zei de retailer maandag. “We zijn verheugd dat we klanten een uitgebreid assortiment kunnen (kunnen) aanbieden en tegelijkertijd kleine bedrijven toegang kunnen geven tot het stijgende verkeer op Walmart.com”, zei Walmart in een persbericht.

Waar vind je de beste en leukste producten?

Protesten: Waarom schenken sommige blanken willekeurig zwarten geld?

Shopify, dat in 2015 openbaar werd, is een verkoopplatform waarmee iedereen een winkel kan opzetten en producten online en persoonlijk kan aanbieden. De deal geeft verkopers toegang tot het brede klantenbestand van Walmart. De samenwerking helpt Walmart ook om beter te concurreren met Amazon, een marktleider in e-commerce. www.10beste.com vind je leuke spullen.

Walmart heeft onlangs zijn kruideniersapp gecombineerd met zijn hoofdapp.

Walmart, ‘s werelds grootste detailhandelaar, heeft de afgelopen maanden een golf van digitale aankopen gezien, waarbij Amerikanen thuisblijven om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De beste reviews vergelijken

Het Amerikaanse bedrijf van het bedrijf groeide vorig kwartaal met 74%, maar de verkoop op de markt overtrof de algehele activiteiten, zei Walmart. Bbq mat is handig.

In het eerste kwartaal dat eindigde op 31 maart hebben Amerikanen 160,3 miljard dollar online uitgegeven, een stijging van 13,7% ten opzichte van dezelfde periode in 2019, volgens de meest recente gegevens van het Amerikaanse ministerie van Handel. Die verkopen omvatten veel van de paniekaankopen die plaatsvonden toen de mensen hun voorraad volhielden nadat de pandemie was uitgeroepen.