Crypto Coin Mining Internet Café

We zitten dus weer in een cryptocurrency-boom en het is totale chaos op de GPU-markt. Op dit punt hebben we alles gezien, van kleinschalige mijnwerkers thuis tot enorme mijnbouwbedrijven, zelfs met behulp van laptops in wanhopige pogingen om hardware in handen te krijgen om mee te doen aan de crypto-boom. Ondertussen duikt er een nieuw verhaal op via @I_Leak_VN over een internetcafé dat overschakelt op cryptocurrency-mining.

 

Crypto Coin Mining Internet Cafe

 

In een Facebook-bericht onthulde Internet Cafe Computer Star dat het bedrijfsmodel overschakelt naar cryptocurrency-mijnbouw, en stelt dat de winst hoger is dan het bedrijfsmodel van internetcafés – en dit is geen gekke gedachte als je bedenkt dat ze ook pc-componenten verkopen en dus heb gemakkelijke toegang tot RTX 3080s voor mijnbouw.

 

Crypto Coin Mining Internet Cafe

 

Een enkele RTX 3080 GPU kan behoorlijk aanzienlijke dagelijkse winsten genereren na enige afstemming (en zelfs zonder waar stroom goedkoop is), wat met de elektriciteitsprijzen in Vietnam (waar Star internetcafé is gevestigd) een behoorlijk goed inkomen kan genereren – vooral als je hebben er al de ruimte, computers en elektrische infrastructuur voor. Terwijl een enkele pc normaal gesproken een klein inkomen per dag zou opleveren in gebruik door een klant, kan een reeks GPU’s die op die pc zijn aangesloten, dat inkomen gemakkelijk overtreffen, althans met de huidige winstgevendheid op Ethereum Mining. goedkoop chainlink kopen mogelijk.

 

 

De aanhoudende effecten van COVID-19 spelen natuurlijk een rol. Omdat veel landen nog steeds bedrijfssluitingen en sociale afstandsmaatregelen afdwingen, stonden de meeste pc-stations in het café leeg. Zodra de mijnwinsten dalen en COVID-19-infecties verdwijnen, kunnen de internetcafés ongetwijfeld terugkeren naar hun vorige bedrijfsmodel. opkomende cryptomunten ontdekken kan online.